x

Join de BuurtenClub

Nina en Myrthe werken bij Buurten in de Bieb
Nina en Myrthe werken bij Buurten in de bediening
werken bij Buurten
Buurten vogel

Join the teamAnd join the fun

Buurten vogel

Heb jij trek in een baan met flexibele werkuren, veel doorgroeimogelijkheden en elke dag een borreltje op de kosten van de baas? Kom dan werken bij Buurten! Of je nou veel of weinig ervaring hebt, bij Buurten zit je gebakken.

Check snel onze vacatures en kom Buurten!

Barvrouw reikt een biertje aan bij Buurten in de Bieb in Leidsche Rijn
Working from nine to wine
Chef-kok Marius aan de pas bij Buurten in de Fabriek

MariusChef-kok

“Als chef-kok bij Buurten in de Fabriek heb ik veel vrijheid en kan ik mijn creativiteit kwijt. Daarnaast werk je geregeld samen met drie andere chefs. We hebben allemaal onze unieke stijlen en smaken, wat het ontwerpen van één gemeenschappelijke menukaart een uitdagende puzzel maakt. Door de samenwerking kom je tot nieuwe ontdekkingen, blijf je leren in je vak en word je soms ook uit je comfortzone getrokken.”

Bedieningsmedewerker Nina bij Buurten in de Bieb

NinaBar & Bediening

“Hoi ik ben Nina. Ik werk in de bediening en achter de bar bij Buurten in de Bieb. We werken met een gezellig team en hebben een hoop vaste gasten die het werk extra leuk maken. Wanneer het druk is kan het nog wel eens hectisch zijn, maar de positieve reacties van de gasten zorgen er toch iedere keer weer voor dat je een leuke dag hebt!”

Bas van Buurten in Oost

BasFloormanager

“Je hebt de vrijheid om invloed te hebben op de dagelijkse gang van zaken. Juist het direct kunnen anticiperen en dingen direct aanpakken die beter kunnen op de vloer, vind ik fijn. En ook op bedrijfsniveau word je uitgenodigd om mee te denken.”

Barman Kees schenkt een pornstar martini in bij Buurten in de Fabriek

KeesBar & bediening

“Wat ik geweldig vind aan werken bij Buurten in de Fabriek, is dat het voor mij voelt als thuiskomen. Als kind kwam ik hier al af en toe eten, en nu, jaren later, sta ik zelf achter de bar! De collega’s zijn superleuk en erg gezellig om mee te werken. De sfeer in het restaurant geeft mij een warm gevoel en voelt als thuis.”

Stagiair Marketing

DafneMarketing Stagiaire

“Als stagiaire marketing werk ik op kantoor bij Buurten en doe ik veel verschillende dingen. Ik onderhoud de social media kanalen, maak TikTok video’s, schrijf tekstjes en ontwerp visuals zoals posters en flyers.”

StijnBar & bediening

“Vooral de afwisseling tussen de bar in het restaurant en af en toe een evenement in de Sluiswachterswoning vind ik leuk. In de Sluiswachterswoning worden verschillende feestjes gegeven zoals verjaardagen en bedrijfsborrels. Samen met een andere collega ben je een soort mini-event planner en run je eigenlijk je eigen toko.”

OpenstaandeVacatures

Buurten vogel
keuken
Afwasser
Voltijd / Deeltijd
Verder lezen
restaurant
Bedrijfsleider
Voltijd / Deeltijd
Verder lezen
restaurant
Floormanager
Voltijd / Deeltijd
Verder lezen
restaurant
Shiftleader
Voltijd / Deeltijd
Verder lezen
restaurant
Bedieningsmedewerker
Voltijd / Deeltijd
Verder lezen
x sluiten
Werken bij Buurten Bedienings Video

Een dagIn de bediening

Werken bij Buurten keuken video

Een kijkjein de keuken

Missen wij jou?

Staat jouw droombaan er niet tussen? En heb je het idee dat jij het missende ingrediënt bent bij Buurten? Stuur ons dan een open sollicitatie!

Open sollicitatie sturen