Tafelen bij Buurten
Samen dineren bij Buurten
Proef ons menu
Buurten vogel

Ontdek onze menukaart

Buurten vogel

Welkom bij Buurten. Bij ons kun je terecht voor een snelle lunch, gezellige borrel of een uitgebreid diner. Van kroket tot oester, we hebben het allemaal op onze menukaart!

reserveren
Gerechten van de Menukaart Buurten

Download onze menukaart

Wil je onze complete menukaart bekijken? Download onze menukaart en ontdek al onze heerlijke gerechten en dranken!

Verse seizoensproducten

De creatieve breinen achter onze gerechten? Dat zijn onze vier chef-koks van de Buurten locaties. Samen proeven en experimenteren ze om jou de beste smaken te bieden. Onze menukaart wisselt vier keer per jaar. En ieder seizoen gaan onze chefs weer voor jou op zoek naar de lekkerste seizoensproducten en bijpassende gerechten.

Kipsate menukaart Buurten Klassieker

Vegetarische en veganistische menukaart

Waar jouw voorkeur ook naar uit gaat, wij hebben voor ieder wat wils op de kaart. Zo hebben we van onze klassiekers ook een plantaardige variant, maar hebben we ook altijd een selectie aan verrassende vegetarische en veganistische gerechten. Heb je een speciale dieetwens of allergie? Geef het aan ons door, want onze chef-koks maken met liefde een passend gerecht.

Buurten klassiekers en dagelijkse specials

Niet alles verandert; sommige gerechten zijn te goed om te wijzigen! Proef bijvoorbeeld onze tijdloze Buurten Original Burger, de (vegan) Kip Saté of onze Buurten’s Famous Cheesecake. En vergeet niet onze dagelijkse specials van de chef te checken, zoals de soep van de dag, broodje van de week, vangst van de dag, keuze van de slager of onze verrassende desserts.

Dineren bij Buurten
dinner = winner
Poffertjes van de Kinderkaart

Onze kinderkaart

Bij Buurten zijn families met kinderen extra welkom. Onze speciale kinderkaart bevat niet alleen smakelijke, kindvriendelijke gerechten, maar ook een kleurplaat en puzzel.

Menukaart voor grote groepen

grotere groepen kunnen bij ons à la carte bestellen. Geniet samen met je familie, vrienden of collega’s van onze uitgebreide menukaart.

Dranken van de drankenkaart

Drankenkaart

Op onze drankenkaart vind je van alles: van duurzame limonades tot exclusieve wijnen speciaal voor ons geselecteerd door Floris van De Kelders van Jan Dio. Ook onze wisseltaps met verrassende biertjes, onze heerlijke cocktails – zoals de pornstar martini – en onze diverse mocktails mag je natuurlijk niet missen!

Buurten vogel

Kom gezellig langs bij een van onze locaties

Buurten vogel

Buurten in de Fabriek, Buurten in de Bieb, Buurten in Oost, of Buurten in de Gaard. Elk restaurant in Utrecht biedt een unieke, gezellige huiselijke sfeer waar iedereen zich thuis voelt. Van 0 tot 100 jaar, Buurten is er voor iedereen!

reserveren