Hoe is de sfeer in het team?
“Echt top. We zijn geen draaideur bedrijf, mensen blijven lang plakken en je leert je collega’s ook echt goed kennen. Daardoor staat ook iedereen voor elkaar klaar en hebben we veel voor elkaar over, zoals het overnemen van diensten. Iedereen voelt zich heel welkom en thuis. Sommige collega’s komen hier in het restaurant zelfs buiten werktijd samen huiswerk maken of gezellig borrelen.”
Wat leer je collega’s die nieuw zijn en nog geen ervaring hebben?
“We leren je hoe je een dienblad moet vasthouden. Maar we zorgen er ook voor dat je het niet meer spannend vindt om een gesprek aan te knopen met gasten. Ik vind het leuk mensen hun zelfvertrouwen te zien stijgen. Veel collega’s komen met 18/19 jaar binnen en als ze dan met 22/23 jaar weggaan, zie je een heel ander persoon.”
Wat zijn skills die helpen bij het werk in de horeca?
“Sociaal vaardig, maar dit is ook juist iets wat je kan leren in de horeca. Je moet het leuk vinden om hard te werken en flink door te stappen en je moet het prettig vinden om met allerlei verschillende mensen te werken.”
Wat zou je willen zeggen tegen toekomstige collega die nog twijfelt?
“Als je het echt niet ziet zitten moet je het natuurlijk niet doen, maar als je twijfelt, probeert het dan gewoon en kijk of het wat voor je is! Wij zorgen ervoor dat je de beste horecamedewerker van Utrecht wordt. Wat heb je te verliezen?”
Voor welk Buurten gerecht en drankje kunnen wij jou ‘s nachts wakker maken?
“Super cheesy, maar… de cheesecake. En een Salmari. Ik vind het trouwens niet alleen leuk die zelf op te drinken, maar het is ook een leuk drankje om te verkopen”.