Breeze

Vind de liefde bij Buurten!

Sinds 1 augustus is Buurten in de Fabriek aangesloten bij de datingapp Breeze en kan je bij ons terecht voor een gezellige date.

Wat is Breeze?

Op zoek naar de liefde van je leven, maar geen zin om eerst uren te chatten? Met de datingapp Breeze ga je na de match meteen op date, in real life. Beide betalen jullie een kleine vergoeding voor het maken van de match en het organiseren van de date. De app zoekt een gezellige locatie op basis van jullie voorkeuren en afstand, en het eerste drankje is van het huis. Ideaal toch?

 

💕 het Buurten hart 💕

En, willen jullie elkaar nog een keer zien? Soms is het overduidelijk en spatten de vonken er vanaf. En soms blijft het tot aan het afscheid spannend. Vandaar dat we onze koppeltjes graag een handje helpen! Bij de rekening zit daarom onze Buurten harten flyer…

❤️ Smaakt de date naar meer? Breng jullie date dan naar een volgend level en kom gezellig eten bij Buurten. Met het hele hart ontvang je samen 20% korting op jullie romantisch diner!

💔 Geen match? Don’t worry, we got you! Scheur het hart dan door midden en kom ieder apart terug met je emotioneel support club, gezellige vrienden, lieve familie, je tóch wel leuke ex, nieuwe vlam of gewoon lekker alleen… en ontvang met je gebroken hart 10% korting op de kassabon.

 

Algemene voorwaarden:
  • Een heel hart geeft recht op 20% korting op de kassabon (max. 2 personen).
  • Een half hart geeft recht op 10% korting op de kassabon (max. 4 personen).
  • De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen en/of acties.
  • De flyer is geldig in alle Buurten filialen.
  • De korting is geldig t/m 31 december 2023.
  • Buurten behoudt het recht om de actie vroegtijdig te stoppen of veranderen.

 

Benieuwd naar de app? Download hem op je mobiel!

Website by HOAX Amsterdam