30 seconds toernooi

Doe mee met het spannende 30 Seconds toernooi bij Buurten in de Gaard!

Ben jij een echte 30 seconds koning(in)? Verzamel dan vandaag nog een team en schrijf je in voor het gezelligste 30 seconds toernooi in Utrecht, en win toffe prijzen!

Hoe werkt 30 seconds?

Bij het partyspel 30 seconds is het doel om binnen 30 seconden zoveel mogelijk woorden van een kaartje te beschrijven aan je teamgenoten, zonder het specifieke woord zelf te gebruiken. Het team dat de meeste woorden weet te raden, is de winnaar!

30 seconds in Utrecht

Het toernooi

Het toernooi bestaat uit drie spannende rondes, gevolgd door een finale waarin de beste teams strijden voor de overwinning. Niet alleen is er een aantrekkelijke prijs voor het winnende team, maar ook een tweede prijs voor de runners-up, zodat iedereen iets heeft om voor te spelen.

Wanneer?

Datum: donderdag 21 maart
Tijd: 20:00 tot ongeveer 23:00 uur.
Locatie: Restaurant Buurten in de Gaard, Troosterhof 4, Utrecht
Teamformatie: Stel een team samen van 2 tot 4 personen.
Inschrijfkosten: Slechts €5 per persoon!

Kom je vooraf een hapje bij ons eten?

30 seconds burgerdeal!
Speciaal voor alle deelnemers aan het 30seconds toernooi hebben we een heerlijke Burgerdeal: Bestel onze Buurten Original Burger (rund of vegan) of probeer onze nieuwe Buurten Gourmet Burger en ontvang een gratis drankje!*

*Met uitzondering van sterk alcoholische dranken en cocktails.

Aanmelden

Zin in een uitdagende en gezellige avond? Schrijf je team dan nu in voor het 30 Seconds Toernooi bij Buurten in de Gaard. De plaatsen zijn beperkt, dus wacht niet te lang! Meld je aan door onderstaand formulier in te vullen:

    Website by HOAX Amsterdam