Vacature zelfstandig werkend kok

Maak jij de meest verrassende gerechten als zelfstandig werkend kok? Check dan snel wat er voor de baan op het menu staat:

(🇬🇧 click here for English)

Creativiteit en ambacht

Snijden, bakken, braden, flamberen… jij kan niet wachten tot je in de keuken aan de slag mag. Als zelfstandigwerkend kok bij Buurten ben je verantwoordelijk voor het smakelijk (voor)bereiden van onze gerechten en je geeft extra spice aan onze keuken. Hoeveel bonnetjes er ook komen, jij rockt de keuken van ontbijt tot diner. En, dankzij jou worden onze gerechten als pareltjes geserveerd! Je maakt de borden mooi op en zorgt voor een persoonlijke final touch.

Doorgroei mogelijkheden 

Het maakt niet uit of jouw ervaring al is uitgehard of nog een beetje moet indikken. De basis heb je in huis. Kook jij over van ambitie? Met vier restaurants heb je bij Buurten vol op kansen om door te groeien naar Sous-chef en Chef kok!

Wat krijg je van ons?
 • Een gezellig team. In ons team zit je gebakken. Je komt terecht in een gedreven team waarbij iedereen voor elkaar klaar staat om te helpen.
 • Goede werkuren. Onze restaurants zijn zes dagen per week open, maar we vinden een goede werk-privé balans belangrijk. Daarom maken we iedere 3/4 weken vooruit de roosters. Daarbij proberen wij rekening te houden met jouw wensen. En natuurlijk hoef je niet iedere avond en ieder weekend in de keuken te staan.
 • Goede arbeidsvoorwaarden. Wij houden ons aan de Horeca CAO. Het salaris ligt tussen de € 2344,- en € 2858,-. De hoogte wordt bepaald op basis van je ervaring en kennis.
 • Mogelijkheden om te blijven leren. We vinden het belangrijk dat je blijft leren. Wil je graag een cursus volgen op culinair gebied of in leiderschap? Dan is dat zeker mogelijk!
 • Pensioen voor later als je oud bent.
 • Vakantiegeld en 25 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur), om er even lekker tussenuit te gaan.
En wat nog meer?
 • Lekkere en gevarieerde personeelsmaaltijden.
 • Na je shift borrelen op de kosten van de baas.
 • 20% personeelskorting voor jou en een ander.
 • 50% korting op een SWAP fiets.
 • Flauwe grappen uit de keuken.
 • Geweldige personeelsfeestjes, sportclinics en workshops.
  Het afgelopen jaar kon je je opgeven voor: het horeca Beachvolleybal toernooi, een workshop Oestersteken, de Heineken Afterwork Horeca Borrel, ons personeelsfeest met drag queen en bingo en een kickboks clinic in de gevangenis… en nog veel meer!
Solliciteren op de vacature Zelfstandig werkend kok:

Lijkt de baan van Zelfstandig werkend kok jou wel wat? Stuur dan een mailtje met je CV naar: [email protected]

 

 

Over Buurten en werkcultuur

Buurten is jouw bruisende huiskamer net buiten het centrum van Utrecht. Met maar liefst vier Buurten restaurants is er altijd een Buurten bij jou in de buurt. Iedereen is bij ons welkom, van 0-100 jaar. Op onze kaart vind je dan ook voor ieder wat wils. Van eigentijdse klassiekers tot verrassende nieuwe smaken. Ook organiseren we twee keer per maand een leuk evenement zoals een pubquiz, speciaal diner, wijkactiviteit of festival.

De werksfeer bij Buurten is informeel en de lijnen zijn kort. We werken hard, maar er wordt ook erg veel gelachen. Ieder Buurten filiaal heeft een eigen chef-kok die verantwoordelijk is voor de keuken van het restaurant. Daarnaast is er een executieve chef waarmee je kan sparren en die zicht houd op het totale Buurten concept. Dus, als jij op zoek bent naar een leuke vacature voor zelfstandig werkend kok in Utrecht, zoek dan niet verder en voeg je bij ons team.

Website by HOAX Amsterdam