Vacature Sous Chef

Bij Buurten zijn we niet op zoek naar één sous-chef, maar twee!

(🇬🇧 click here for English)

Word jij enthousiast van een baan met veel vrijheid én gezelligheid? Bij Buurten zijn we op zoek naar meerdere sous-chefs voor onze vier restaurants in Utrecht. Check snel wat er voor jou op het menu staat:

Creativiteit en ambacht

Als Sous-Chef bij Buurten krijg je de kans om samen met de Chef-Kok de meest creatieve smaakvolle gerechten te ontwikkelen. Meerdere keren per jaar wisselen wij onze kaart. Experimenteer met verse seizoensgerechten en laat je creativiteit schitteren. Samen zorgen jullie voor scherpe calculaties en de beste inkoopvoorwaarden.

Leiderschap

Jij word de rechterhand en sparringpartner van de Chef. Als de Chef van huis is, ben jij in charge over de keuken. Je stuurt het team aan, doet de bestellingen en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Jouw ervaring heeft al een tijdje in andere keukens mogen rijzen en je krijgt energie van het begeleiden en motiveren van het team.

Wat krijg je van ons?
 • Een lekker salaris. Wij volgen de Horeca CAO. Het salaris ligt tussen de € 2.787,- en € 3.865,- op basis van 28 uur. De hoogte wordt bepaald op basis van jouw ervaring en kennis.
 • Prettige werk-prive balans: We zijn zes dagen per week geopend, maar hechten veel waarde aan een gezonde balans tussen werk en privé. Zo hoef je niet ieder weekend en iedere avond te werken. En de rooster, die maken we iedere 3/4 weken vooruit. Daarbij houden we rekening met jouw wensen en voorkeuren.
 • Mogelijkheden om door te groeien: Bij Buurten sta je nooit stil. Professionele en persoonlijke groei vinden we heel belangrijk. Met vier restaurants zijn er volop groeikansen in functie én salaris. Wil je graag een cursus volgen in leiderschap of op culinair vlak? Geen probleem!
 • Pensioen. Natuurlijk denken we ook aan je oude dag.
 • Vakantiegeld en 25 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur), om even helemaal af te schakelen en weer op te laden.
 • Fooi. Bovenop je salaris ontvang je maandelijks nog een lekker fooitje van onze gasten.
En wat nog meer?
 • Lekkere en gevarieerde personeelsmaaltijden.
 • Na je shift borrelen op de kosten van de baas.
 • 20% personeelskorting voor jou en een ander.
 • 50% korting op een SWAP fiets.
 • Flauwe grappen uit de keuken.
 • Geweldige personeelsfeestjes, sportclinics en workshops.
  Het afgelopen jaar kon je je opgeven voor: het horeca Beachvolleybal toernooi, een workshop Oestersteken, de Heineken Afterwork Horeca Borrel, ons personeelsfeest met drag queen en bingo en een kickboks clinic in de gevangenis… en nog veel meer!

Solliciteren op de vacature Sous-chef:

Lijkt dit jou een leuke baan? Wacht dan niet langer en stuur je CV naar [email protected].

Over Buurten:

Buurten is meer dan een restaurant; het is een ontmoetingsplaats waar iedereen zich thuis voelt. Met vier restaurants rondom het centrum van Utrecht is er altijd een Buurten bij jou in de Buurt. Je vindt ons in Leidsche Rijn, Tuindorp, Oog in Al en Utrecht Oost.

De sfeer bij Buurten is ongedwongen en gezellig, met een team dat als familie aanvoelt. We werken hard, maar er wordt ook erg veel gelachen. Ieder Buurten filiaal heeft een eigen chef-kok die verantwoordelijk is voor de keuken van het restaurant. Daarnaast is er een overkoepelend executieve chef waarmee je kan sparren en die zicht houd op het totale Buurten concept. Daarnaast zijn er bij ons volop kansen om door te groeien. Groei bijvoorbeeld door naar een groter filiaal, leidt je eigen team of wordt Chef-Kok van een van onze restaurants. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dus, als jij op zoek bent naar een leuke vacature voor Sous-Chef in Utrecht, zoek dan niet verder en voeg je bij ons team!

Website by HOAX Amsterdam