Vacature Floormanager

Ben jij een geboren leider? Of werk je al een tijdje in de horeca en wil je doorgroeien? Bij Buurten zijn we op zoek naar een Floormanager in Utrecht voor onze restaurants Buurten in de Gaard en Buurten in de Fabriek in Utrecht. Check snel wat er voor jou op het menu staat:

(🇬🇧 click here for English)

Als Floormanager bij Buurten werk je niet alleen in de bediening, maar ben je ook dé side-kick van de bedrijfsleider. Aansturen, coördineren, organiseren, jij kan niet wachten op een baan met een vleugje extra verantwoordelijkheid.

Wat ga je zoal doen?

Van open tot sluit, jij houdt het restaurant runnende wanneer de bedrijfsleider niet aanwezig is. Zo stuur je ons gezellige team aan, bestel je de voorraad en denk je graag mee over nieuwe gerechten en leuke evenementen. Newbies werk je in en help je op weg. En bij moeilijke vragen, kunnen ze altijd bij jou terecht.

En als cherry-on-the-pie kom je terecht in een gezellig team. Hopelijk heb je nog tijd genoeg over in je agenda, want bij ons maak je vrienden voor het leven!

Wat krijg je van ons?
 • Een lekker salaris. Wij houden ons aan de horeca CAO, dus je krijgt een salaris tussen de € 2.298,- en  € 2.858,- op basis van 38 uur. De hoogte wordt bepaald op basis van je ervaring en kennis.
 • Fijne werkuren. We streven naar een gezonde balans, dus je werkt niet elk weekend of elke avond. We maken iedere 3 weken het rooster en proberen daarbij zoveel mogelijk rekening te houden met ieders voorkeuren.
 • De mogelijkheid om te groeien. Volop kansen om te groeien binnen Buurten, zowel professioneel als persoonlijk. Wil je een cursus leiderschap volgen? Geen probleem! Of heb je de ambitie om Bedrijfsleider te worden? Dan werken we daar naartoe.
 • Een pensioenregeling. Zodat ook aan je toekomst wordt gedacht.
 • Vakantiegeld en 25 vakantiedagen (op basis van een 38-urige werkweek) om te ontspannen en je batterijen op te laden.
En wat nog meer?
 • De lekkerste personeelslunches en -diners.
 • Na je shift borrelen op de kosten van de baas.
 • 20% personeelskorting voor jou en je dinerdate.
 • Memorabele personeelsparty’s.
 • 50% korting op een SWAP fiets.
 • De aller, echt aller, maar dan ook echt allerleukste collega’s ooit, al zeggen we zelf.

Enthousiast? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

Waar kom je terecht?

Buurten is dé gezellige huiskamer van Utrecht. Met vier restaurants is er altijd een Buurten bij jou in de Buurt. En met vier filialen zijn er genoeg doorgroeimogelijkheden naar de functie van Bedrijfsleider! Je vind Buurten in Leidsche Rijn (Buurten in de Bieb), in Oog in Al (Buurten in de Fabriek), in Tuindorp (Buurten in de Gaard) én in Oudwijk (Buurten in Oost).

Buurten is er voor iedereen van 0-100 jaar. Van gehaktbal tot oester, op de kaart vind je voor ieder wat wils. Veel gasten wonen in de buurt en komen regelmatig bij ons Buurten. Ontzettend gezellig, want zo leer je jouw gasten ook echt kennen. In de zomer zetten we onze terrassen op en werk je lekker in het zonnetje. Zet je stappenteller maar aan, want je maakt op zo’n dag genoeg kilometers!

Bij Buurten werken in totaal zo’n 150 (jonge) mensen, dat maakt het extra gezellig. Als Floormanager mag jij een van onze teams aansturen. Voor je het weet staat je agenda vol met gezellige borrels en leuke uitjes!

Website by HOAX Amsterdam