Vacature chef-kok

Ben jij de Chef-kok die met een snufje creativiteit en een lepel passie de keuken komt opschudden?!

(🇬🇧 click here for English)

Voor een van onze restaurants zijn wij op zoek naar een Chef-kok met een flinke dosis creativiteit en technische vakkennis. Word jij enthousiast van een baan met veel vrijheid en waar echt gekookt wordt? Check dan snel wat er voor de vacature Chef-kok op de kaart staat:

Creativiteit en ambacht

We bieden je een baan waarin je creatief kan koken met verse producten. Minimaal vier keer per jaar mag jij samen met onze executive chef een nieuwe menukaart samenstellen. Daarvoor bedenk je de lekkerste en mooiste gerechten. Jij maakt de calculaties, houd rekening met de marges en zorgt voor goede inkoopvoorwaarden.

Teamleider

Werk samen met ons fantastische team van diverse collega’s. Inspireren, aansturen en motiveren is onderdeel van jouw rol.

Keukenbeheer

Jij houdt de keuken draaiende. Je zorgt voor een gestroomlijnde operatie, let op de hygiëne, houdt de voorraad bij en bewaakt de kwaliteit.

 

Wat krijg je van ons?
 • Een gezellig team. In ons team zit je gebakken. Bij ons werk je in een gedreven team.
 • Goede werkuren. Onze restaurants zijn zes dagen per week open, maar we vinden een goede werk-privé balans belangrijk. Daarom maken we iedere 3/4 weken vooruit de roosters. Daarbij proberen wij rekening te houden met jouw wensen.
 • Goede arbeidsvoorwaarden. Wij houden ons aan de Horeca CAO. Het salaris ligt tussen de € 2826,- en € 3865,-. De hoogte wordt bepaald op basis van je ervaring en kennis.
 • Mogelijkheden om te blijven leren. We vinden het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Wil je graag een cursus volgen in leiderschap of op culinair vlak? Dan is dat uiteraard mogelijk.
 • Pensioen voor later als je oud bent.
 • Vakantiegeld en 25 vakantiedagen (o.b.v. 38 uur), om er even lekker tussenuit te gaan.
 • Een fijn extraatje. Want de fooi verdelen we natuurlijk onder het hele team.
En wat nog meer?
 • Lekkere en gevarieerde personeelsmaaltijden.
 • Na je shift borrelen op de kosten van de baas.
 • 20% personeelskorting voor jou en een ander.
 • 50% korting op een SWAP fiets.
 • Flauwe grappen uit de keuken.
 • Geweldige personeelsfeestjes, sportclinics en workshops.
  Het afgelopen jaar kon je je opgeven voor: het horeca Beachvolleybal toernooi, een workshop Oestersteken, de Heineken Afterwork Horeca Borrel, ons personeelsfeest met drag queen en bingo en een kickboks clinic in de gevangenis… en nog veel meer!

 

Solliciteren op de vacature Chef-kok:

Lijkt de baan van Chef-kok jou wel wat? Stuur dan een mailtje met je CV naar: [email protected]

 

 

 

Over Buurten en werkcultuur

Buurten is jouw bruisende huiskamer net buiten het centrum van Utrecht. Met maar liefst vier Buurten restaurants is er altijd een Buurten bij jou in de buurt. Iedereen is bij ons welkom, van 0-100 jaar. Op onze kaart vind je dan ook voor ieder wat wils. Van eigentijdse klassiekers tot verrassende nieuwe smaken.Daarnaast organiseren we twee keer per maand een leuk evenement zoals een pubquiz, speciaal diner, wijkactiviteit of festival.

De werksfeer bij Buurten is informeel en de lijnen zijn kort. We werken hard, maar er wordt ook erg veel gelachen. Ieder Buurten filiaal heeft een eigen chef-kok die verantwoordelijk is voor de keuken van het restaurant. Daarnaast is er een overkoepelend executieve chef waarmee je kan sparren en die zicht houd op het totale Buurten concept. Dus, als jij op zoek bent naar een leuke vacature voor chef-kok in Utrecht, zoek dan niet verder en voeg je bij ons team.

Website by HOAX Amsterdam