Lowlander non alc pubcrawl in Utrecht

Doe mee met Lowlander non alc pubcrawl! 🍻✨

Een kroegentocht zonder een lekker biertje, daar is niks aan. Maar, je wilt natuurlijk ook niet meteen al je goede voornemens overboord gooien. Daarom organiseert Lowlander in Dry January de eerste non alcoholic kroegentocht ooit. Zo kan je toch genieten van de lekkerste biertjes, zonder schuldgevoel!

Tijdens de kroegentochten ontdek je niet alleen de lekkerste biertjes, maar ook de leukste kroegen van Utrecht! Zo brengt de route je langs:

Buurten in Oost
Bar Brasserie Bren
Dubbel/Dwars
Meneer Potter
Metro City Kitchen
De Utrechter

Doe mee Lowlander non alc pubcrawl!

Zo werkt het:

 1. Verzamel je kroegmaatje(s) en meld je aan via de website van Lowlander.
 2. Download de route in Utrecht en kies je startpunt.
 3. Wandel met je vrienden langs de zes deelnemende kroegen in Utrecht en proef alle heerlijke 0,0 biertjes van Lowlander.
 4. Deel jouw leukste foto op Instagram met de tag #drynotthirsty, tag @Lowlander en maak kans op een heerlijk non alc bierpakket voor jou en je vrienden.
 5. En bonus, als je meedoet krijg je een kortingscode voor je non-alc afterparty thuis!
Lowlander 0,0

Duik in de wereld van Lowlander’s 0.0% bieren – waar elk slokje barst van smaak zonder een druppel alcohol! Deze brouwsels zijn een smaakfestijn, van de zesty frisheid van citrus tot de warme tonen van winterkruiden. Het is alsof je een avontuur beleeft met elk glas!

Perfect voor de bewuste bierfanaten, want deze alcoholvrije toppers laten zien dat je geen alcohol nodig hebt voor een top biertje. Ideaal voor Dry January of gewoon een lekkere dorstlesser op elk moment. Probeer ze tijdens de Lowlander non alc pubcrawl en word verliefd op de rijke smaken van Lowlander, 100% genieten, 0.0% alcohol!

De bieren die je kunt proeven tijdens de kroegentocht zijn:

 • 0.00% Wit
 • Non-Alc I.P.A.
 • Non-Alc Citrus Blonde
 • Non-Alc Winter I.P.A.
 • Non-alc Cast-off Clementine & Cardamom
 • Non-Alc Tropical Ale
Website by HOAX Amsterdam